jack bij de dierenarts

Met Jack naar de dierenarts

Jack was de laatste tijd niet zo lekker. Had nergens zin in en je zag aan de stand van zijn oren dat hij niet lekker in zijn vel zat.

Het viel ons op dat Jack steeds meer ging kuchen en dat er slijm in zijn keel bleef hangen. Ook zagen we dat er steeds een soort van slijm in zijn ogen zat. Dus tijd voor een bezoekje aan onze dierenarts in Vijfhuizen.

We komen al jaren bij deze dierenarts. Zijn zijn altijd vriendelijk en reageren adequaat. En over het algemeen is hun eerste diagnose de juiste waardoor er geen onnodige kosten in rekening gebracht worden.

Onze stuiterbal Max is altijd enthousiast. Zelfs bij de dierenarts. En voor een hond is dat over het algemeen niet gebruikelijk om enthousiast te zijn tijdens een bezoekje aan de dierenarts. Jack was iets minder enthousiast. Logisch ook want wanneer Jack hier is dan zit daar meestal een onprettige ervaring aan vast. Meestal in de vorm van een prik. En in het verleden twee keer een BOS operatie. Dus logisch dat Jack geen zin heeft in de dierenarts.

jack bij de dierenarts

En ook deze keer. De dierenarts stelde vast dat Jack een ontsteking had wat verholpen moest worden. Zijn ogen werden schoon gespoten met steriel water. Hij heeft ook een ontstekingsremmende zalf voor zijn ogen gekregen. Daarnaast een kuurtje en een hoestdrankje wat hij dagelijks moet innemen. En ja hoor…ook deze keer kreeg Jack een prik. Maar zo klein als hij is, hij gaf geen krimp. Stoere Jack!

Wat zijn jullie ervaringen met je Franse Bulldog bij de dierenarts? Laat het in de reacties hieronder aan ons weten.

Max en Jack
Max en Jack

Max en Jack zijn een Franse Bulldog en beleven avonturen. Die kan je hier volgen.

Artikelen: 21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *