Wie is Max

Max is onze Franse Bulldog.

wie is max

Onze Franse Bulldog Max is geboren op 27 november 2015.

We hebben Max gevonden via Marktplaats. Je hoort vaak verhalen over honden kopen via Marktplaats en dat je zoiets beter niet kan doen. Ik denk dat het belangrijk is jezelf vooraf goed te verdiepen in het soort hond wat je wil aanschaffen.

Daarnaast is het ook belangrijk om te weten hoe een fokker van Franse Bulldoggen te werk gaat en hoe een nestje er ongeveer uit moet zien. Zorg er in ieder geval voor dat je nooit een hond bij een broodfokker koopt. Lees hier meer over broodfokkers en waar je op moet letten tijdens de aanschaf van een Franse Bulldog.

Wij hebben ons dus vooraf goed verdiept en zijn op pad gegaan. Uiteindelijk zijn we ergens in Groningen terecht gekomen. Een flink stuk rijden dus. Maar achteraf was het zeker de moeite waard! Met onze opgedane kennis over broodfokkers gingen wij op pad. We hadden van te voren afgesproken dat als ons gevoel niet goed zou zijn we absoluut geen kleine Franse bulldog pup zouden kopen. Ook al zagen ze er nog zo lief, leuk en vertederend uit! Eenmaal aangekomen werden we binnen gelaten. We liepen wij de woning in en ons gevoel was vrijwel direct goed. De huiselijke sfeer, de moeder van de puppy’s. Ons oog viel meteen op Max. Levendig en een eigenwijze blik in zijn ogen. Om op te vreten.

Wie is Jack.

Jack is geboren op 30 oktober 2018. Op eerste kerstdag is Jack bij ons gekomen. Een prachtig kerstgeschenk!

Jack en Max Franse Bulldog